Beste vispan

Door de vorm van een vis gaat het bakken daarvan het beste in een speciale vispan. Deze is ovaal van vorm waardoor de vis er makkelijk in past. In de beste vispan bak jij de lekkerste vis. Er zijn verschillende vispannen die je daarvoor kunt gebruiken. In de top 10 vispannen kun jij bekijken welke wij als beste hebben getest en welke vispan de hoogste beoordeling heeft gekregen.

Beste vispan van 2024

Een lekker groot stuk verse vis wil je natuurlijk bereiden in een pan die daarvoor het meest geschikt is. Kleinere stukken vis passen nog in een koekenpan, zodra je een groter stuk vis wilt gaan bakken kom je al snel ruimte te kort. De beste vispan van 2024 is ruim genoeg voor de lekkerste vis en heeft de beste kwaliteit om deze vis perfect te bakken. In de top 10 best geteste vispannen kun je bekijken welke vispan wij als beste hebben getest.

Er zijn verschillende soorten vispannen verkrijgbaar. Het grootste verschil zit hem in de kwaliteit van de bodem en de aanwezigheid van een anti-aanbaklaag. Hoe beter de bodem van de beste vispan is, hoe beter de warmte zal worden verdeeld in de pan. De vis kan daardoor gelijkmatig worden klaargemaakt. De beste vispan met anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de vis niet snel zal vastplakken aan de vispan. Het gebruik van boter is altijd aan te raden omdat de vis dan lekker krokant zal worden gebakken. Loopt het water al in je mond bij de gedachte van lekker vers gebakken visfilet? Kijk dan naar de top 10 best geteste vispannen en kies de vispan die het best bij je eigen wensen past.

Best geteste vispannen 2024:

Le Creuset Les Forgées Vispan

Le Creuset Les Forgées Vispan

De Les Forgées vispan is gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van een stevige PFOA-vrije anti-aanbaklaag. Er is sprake van een gelijkmatige warmteverdeling . Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De pan is geschikt voor in de vaatwasser maar wij adviseren om met de hand af te wassen.


op bol.com

GreenPan Cambridge keramische pan

De zwarte GreenPan Cambridge Keramische pan is multifunctioneel en geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. De keramische anti-aanbaklaag is versterkt met diamant en daardoor extra duurzaam. De anti-aanbaklaag warmt bovendien snel en gelijkmatig op voor perfecte bakresultaten.


op bol.com

Tefal Ideal Vispan

Tefal Ideal vispan

De Tefal Ideal vispan is een prima basis bakpan voor verschillende soorten vis. Door de Thermo-spot weet je precies wanneer de pan op temperatuur is. Je kunt de pan op elke warmtebron gebruiken, dus ook op inductie. Na gebruik kan de pan in de vaatwasser worden geplaatst. Wees voorzichtig met de anti-aanbaklaag.


op bol.com

Demeyere Duraslide Ultra RVS

Demeyere Duraslide Ultra RVS

Deze blinkende vispan is tot aan de rand vervaardigd van 5-lagenmateriaal voor een uitstekende warmtegeleiding. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dankzij de PTFE anti-aanbaklaag heb je maar weinig bakboter nodig voor een optimaal bakresultaat. Was hem wel af met de hand.


op bol.com

Hendi ovale vispan

Hendi ovale vispan

In deze Hendi Titanium vispan bereidt je de lekkerste gerechten in de keuken. Deze pan is geschikt voor dagelijks intensief gebruik in uw keuken. Geschikt voor alle hittebronnen behalve inductie en zelfs voor gebruik in ovens tot 250°C. De handgreep is gemaakt van 18/10 RVS en blijft koel tijdens gebruik.


op bol.com

Bestepan bol breed
Tefal Performa Thermospot

Tefal Performa Thermospot

De pan heeft een harde krasbestendige buitenzijde met een emaille laag. Bovendien heeft deze pan een zeer sterke, milieuvriendelijke anti-aanbaklaag. In de pan is een zogenaamde thermospot aangebracht welke rood kleurt bij de ideale baktemperatuur. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie.


op bol.com

Woll Titan Plus vispan

Woll Titan Plus vispan

Deze fijne vispan van de Titan Plus lijn van Woll is met de hand gegoten van aluminium en heeft een unieke kras- en snijvaste titanium non-stick coating. Met deze vispan kookt u energiebesparend, gezond en vetarm. De vispan heeft ook een handig afneembaar handvat en is geschikt voor inductie.


op bol.com

Hendi aluminium Professional

Hendi aluminium Professional

Bak heerlijke grote vissen in deze professionele vispan van de Hendi. Aluminium beschikt over uitstekende warmte geleiding, hierdoor is deze pan snel klaar voor gebruik. Zeer eenvoudig te reinigen na gebruik, de pan is niet geschikt voor de vaatwasser. De pan kan ook in de oven worden gebruikt.


op bol.com

Ibili Titan vispan

Deze vispan van Ibili heeft een keiharde Titan anti-aanbaklaag en beschikt over een roestvrijstalen handgreep waardoor deze ook in de oven kan na garen. De afmeting van de pan is 32 x 22 cm en hij is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Ook kan de pan worden gebruikt in de oven. Zo blijft de vis lang warm.


op bol.com

Kela Kerros

Deze vispan heeft een mooi strak design en is door zijn unieke Greblon C3 coating perfect te gebruiken om een heerlijke vis te bereiden. De pan bestaat uit drie lagen. De middelste laag bestaat uit 5 mm dik gegoten aluminium en is de pan geschikt voor alle warmtebronnen. Met de hand afwassen heeft de voorkeur.


op bol.com

Zoals in de bovenstaande top 10 vispannen opvalt is dat de vorm bij alle pannen gelijk is aan elkaar. Door de ovale vorm past vrijwel elke vis mooi in de pan zonder onnodig veel ruimte in beslag te nemen. De kwaliteit van deze pannen is hoog waardoor jij de lekkerste vis kunt bereiden.

Top 10 vispannen

In de onderstaande top 10 vispannen zie je de vispannen met de hoogste beoordelingen en de beste reviews. Dit zijn vispannen die door ons zijn beoordeeld op basis van diverse criteria. Te denken valt aan de gebruikte materialen, de sterkte van de anti-aanbaklaag en het gewicht van de pan. Er wordt ook gekeken naar de afmetingen en of de beste vispan geschikt is voor elke warmtebron inclusief de oven.

De resultaten hiervan zijn weergegeven in de top 10 vispannen. Met een vispan uit de onderstaande lijst ben je er verzekerd van dat je kwaliteit in huis hebt. Je kunt vele verschillende soorten vis bereiden waarbij de smaak behouden blijft en de vis prima gaar is. Desgewenst met een krokante korst. Benieuwd wat de beste vispan van 2023 is? Kijk dan snel in de onderstaande top 10 met de best geteste vispannen.

De beste vispan

Het bepalen wat de beste vispan is, gaat op basis van verschillende criteria. Er wordt gekeken naar de aantal reviews en beoordelingen van de vispannen maar ook naar onder andere de populariteit, prijs, afmeting, gewicht, bodemdikte, anti-aanbaklaag en geschikte warmtebron. Al deze elementen bij elkaar zorgen ervoor dat wij de pannen goed kunnen beoordelen. De beste vispan die uit de test komt wordt opgenomen in de bovenstaande top 10.

Heb jij voorkeur voor een bepaald merk zoals Tefal, de Buyer, Le Creuset of Greenpan? In de bovenstaande top 10 kun je de best geteste vispannen van deze merken bekijken. Als je ervaring hebt met één van deze merken dan is de kans groot dat je voorkeur dan ook uitgaat naar een vispan van dit merk. De kwaliteit van de beste vispan uit de top 10 is perfect en zorgt voor de beste bakresultaten.

Populaire vispannen

Bij visliefhebbers is de vispan een onmisbaar kookgerei in de keuken. Een verse visfilet bak je het beste in deze speciale ovale vispan. een klontje boter erbij zodat de kort lekker krokant wordt is iets wat wij vaak doen. Door de anti-aanbaklaag zal de vis niet vastplakken aan de bodem en krijg je een perfect gebakken visje. De populaire vispannen die wij hebben getest zijn voorzien van vele reviews en goede beoordelingen. Deze pannen staan garant voor een hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.