Beste soeppan

Wanneer je een grote pan verse soep wilt gaan maken heb je hiervoor ook een grote pan nodig. Deze worden soeppannen genoemd. De meest populaire soeppannen zijn door ons getest en beoordeeld. De best geteste soeppan bekijk je in de top 10 die je verderop deze pagina kunt bekijken.

Beste soeppan van 2024

Groentesoep, kippensoep, tomatensoep of een stevige snert. Wie dit wel eens heeft gemaakt die weet dat je al snel een grote pan nodig hebt. De beste soeppan heeft een veel hogere rand dan een normale kookpan zodat de inhoud een stuk groter is. Met een houten pollepel kun je de soep blijven roeren. De beste soeppan van 2024 heeft niet alleen de beste kwaliteit, hij is ook scherp geprijsd waardoor je niet te veel betaald. Benieuwd welke soeppan wij als beste hebben beoordeeld? Bekijk dan de top 10 met best geteste soeppannen.

De meeste soeppannen hebben een inhoud van ongeveer 9 liter. Je hebt dan ook meer dan genoeg ruimte om een lekkere pan soep te maken. De beste soeppan van 2024 is gemaakt van RVS waardoor deze erg niet snel in kwaliteit zal afnemen. Je kunt jarenlang de lekkerste soepen maken wanneer je kiest voor de beste soeppan.

Best geteste soeppannen 2024:

BK RVS soeppan - 11 liter

BK RVS soeppan - 11 liter

Met deze pan weet je zeker dat je voor een groot gezelschap een heerlijke soep of ander gerecht kunt maken. Deze BK soeppan heeft een inhoud van maar liefst 11 liter! De BK pan heeft daarnaast een handige schenkrand, waardoor je gemakkelijk de overgebleven soep in bakjes kunt schenken zonder te morsen.


op bol.com

BK Flow Cool Soeppan - 6 liter

BK Flow Cool soeppan - 6 liter

Vergroot het kookgemak in de keuken met deze BK Flow Cool pan voor soep. Deze gebruiksvriendelijke pan is voorzien van een veilig en uniek afgietsysteem. Door de inhoud van 6 liter kun je hier een lekkere grote pan soep mee maken. De pan is geschikt voor elke warmtebron en de oven. Na gebruik mag de pan in de vaatwasser.


op bol.com

Excellent Houseware - 9 liter

Excellent Houseware - 9 liter

Zeer fraaie RVS soeppan van Excellent Houseware heeft een handige glazen deksel. De pan is gemaakt van RVS en is geschikt voor gas, elektra (inductie) en keramisch. De pan is geschikt voor in de vaatwasser. Deze pan heeft een inhoud van 9 liter. Door deze inhoud kun je voor ongeveer 3 a 4 personen soep maken.


op bol.com

BK Bistro soeppan - 6 liter

Met de BK Bistro pan voor soep maak je dagelijks de lekkerste soepen. De pan heeft een eigentijds en stijlvol design en staat prachtig op elk fornuis. Door de ingekapselde sandwichbodem heeft de pan een snelle opwarming en goede warmteverdeling. De inhoud van de pan is 6 liter. De pan kan op elke warmtebron en in de oven.


op bol.com

Haushalt RVS pan - 15 liter

Haushalt RVS pan - 15 liter

Met deze prachtige pan maakt u in een keer maar liefst 15 liter klaar. Soep koken voor een groot gezelschap is dan mogelijk. De pan is gemaakt van RVS en voorzien van een glazen deksel. Dit deksel is voorzien van een ventilatie gat. De pan is geschikt voor inductie kookplaten.


op bol.com

Bestepan bol breed
Lite-Body Emaille Mystique zwart - 8 liter

Lite-Body Emaille Mystique zwart - 8 liter

Smakelijk en energiebesparend koken maar ook heel gezond! Bespaar tot de helft van de kookenergie gebruik met deze geëmailleerde soeppan. Dankzij het hoogwaardige milieuvriendelijk geëmailleerde staalplaat wordt de warmte niet alleen aan de onderkant maar ook aan de zijkanten snel verdeeld.


op bol.com

Kitchen & Home RVS pan - 20 liter

Deze pannen zijn niet alleen prachtig om te zien. Ze zijn echt heel erg handig in de keuken. Zeker als jij een liefhebber bent van zelf soep maken. Ideaal voor grote gezinnen of als je een feestje hebt en je je gasten niet met een lege maag naar huis wilt sturen. De pannen zijn gemaakt van RVS en voorzien van een glazen deksel.


op bol.com

BK Fortalit soeppan - 8,2 liter

BK Fortalit soeppan - 8,2 liter

De BK Fortalit soeppan (Deep Blue) is een echte klassieker die je van generatie op generatie door kunt geven. De pan is gemaakt van oersterk en slijtvast geëmailleerd staal. Hierdoor warmt de pan snel op, is deze gemakkelijk schoon te maken én gaat de soeppan jarenlang mee. Was hem daarvoor wel met de hand af.


op bol.com

Blokker Comfort pan - 8 L

Blokker Comfort pan - 8 L

Deze Blokker Comfort pan voor soep met een diameter van 24 cm is gemaakt van RVS en is geschikt voor koken op gas, elektrisch, keramisch en inductie. De pan komt met glazen deksel en is vaatwasmachinebestendig. De pan kan niet in de magnetron en oven worden gebruikt.


op bol.com

Haushalt soeppan - 10 liter

Haushalt soeppan - 10 liter

Met deze soeppan wordt koken eenvoudig. Hij is gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een gepolijst buitenrand inclusief glazen deksel met een waas gat en een schokbestendige roestvaste stalen rand. Hiervoor is de pot vaatwasmachine bestendig. Hij heeft praktische roestvrijstalen handgrepen en is tot 160 ° C ovenvast.


op bol.com

Het opwarmen van een blik kant en klare soep hoeft niet in een speciale soeppan. Dit zou kunnen in een steelpan omdat de soep alleen warm hoeft te worden. Ga je zelf een pan soep maken? Dan maak je al snel meer dan voor één keer en is een soeppan de meest geschikte pan. De bovenstaande top 10 soeppannen laat zien welke je dan het beste kunt gebruiken.

Top 10 soeppannen

Het testen en beoordelen van de verschillende soeppannen gaat op basis van de eerder geschreven reviews en ervaringen van de gebruikers en op basis van onze eigen ervaringen. Wij vergelijken de soeppannen op onder andere de duurzaamheid, inhoud, prijs, geschikte warmtebronnen en populariteit. De kwaliteit van een soeppan moet hoog zijn. Alleen dan kun je spreken van de beste soeppan. In de top 10 soeppannen kun je de best beoordeelde soeppannen bekijken.

Op basis van je eigen wensen en eisen kun je deze 10 beste soeppannen vergelijken zodat je de keuze kunt maken op de soeppan die het beste bij je past. Welke soeppan uit de onderstaande top 10 je ook kiest, het is gegarandeerd de beste soeppan van 2024. Je krijgt de hoogste kwaliteit met de beste reviews en meest positieve ervaringen.

De beste soeppan

Bijna alle soeppannen zijn gemaakt van een kwalitatief hoogstaand materiaal waardoor de levensduur erg lang is. Je kunt dan ook vele jaren met de beste soeppan vooruit. Materialen zoals RVS hebben daarnaast de eigenschap om niet te gaan roesten, ook niet wanneer deze in de vaatwasser worden gestopt. De beste soeppan heeft een bodem die de warmte goed verdeeld zodat de soep goed warm wordt gemaakt.

Omdat de soeppan een grote inhoud heeft wordt deze al vrij snel erg zwaar zodra deze is gevuld met soep. De soeppan zelf moet daardoor niet al te zwaar zijn. De beste soeppan is daarom ook getest op het eigen gewicht. Een soeppan wordt daardoor niet snel gemaakt van gietijzer. Dat maakt de pan onnodig zwaar en dat is hierbij niet nodig.

Populaire soeppannen

De ouderwetse soeppannen zijn gemaakt van een sublieme kwaliteit waardoor deze soms van generatie op generatie kan worden gebruikt. Deze zijn echter niet altijd geschikt om gebruikt te worden op een inductie kookplaat. De populaire soeppannen zijn geschikt voor elke warmtebron. Je kunt daardoor soep koken op inductie, gas, halogeen en keramisch. In de top 10 best geteste soeppannen kun je de populaire soeppannen van bekende merken zoals BK of Tefal dan ook terugvinden. Welke soep ga jij binnenkort maken? Met de beste soeppan gaat dat absoluut een succes worden.